Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بر این اساس، وقتی از بسیاری از ایرانی‌ها خواسته می‌شود که استعدادشان را مقابل دوربین به رخ حریفان بکشند و حتی با شیرین کاری رقبایشان را بخندانند و از میدان به در کنند، بلافاصله یک میکروفن جلوی صورتشان می گیرند و شروع می‌کنند به خواندن!

تولید و پخش برنامه های استعدادیابی در تلویزیون‌های دنیا امری معمول است که اتفاقا مخاطب بسیاری را هم پای گیرنده‌ها می‌نشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه‌ها که گاه به صورت تخصصی در حوزه موسیقی برگزار می‌شوند از چنان جذابیت و جایگاهی برخوردارند که می‌توانند در مدت زمان کوتاهی سکوی پرشی باشند برای بسیاری از جوان‌های جویای نام.

نگاهی به یکی از برنامه‌های استعدادیابی تلویزیون که این روزها با الگو از مدل‌های خارجی در شبکه سه سیما تولید و پخش می‌شود، نکته‌ای را یادآور می‌شود؛ اینکه در اغلب قسمت‌های این برنامه، تعداد قابل توجهی از متقضیان حوزه خوانندگی، حضور دارند که این میزان حتی در مقابل دیگر عرصه‌های موسیقی مانند نوازندگی، رقم قابل توجهی را به خود اختصاص داده که البته می‌توان تا اندازه‌ای این وضعیت را به ممنوعیت نمایش ساز در تلویزیون هم نسبت داد.

البته ممکن است در این میان استعدادهایی هم شناسایی شوند و اجراهای خوبی هم ارائه دهند، اما به همان اندازه این نگرانی هم وجود دارد که اجراهای غیرحرفه‌ای از سوی افراد و معرفی آنها به عنوان یک استعداد، تبدیل به الگویی نامناسب شود و خوانندگی را حرفه‌ای آسان نشان دهد.

همچنین نگرانی دیگر می‌‎تواند متوجه استعدادها باشد؛ چراکه حضور آنها در این برنامه می‌تواند موجب شود که راه صد ساله شهرت را یک شبه پشت سر بگذارند و پس از مدتی به یک‌باره رها شوند.

اکنون سوال این است که اصلا حضور مرتبط افراد با حوزه موسیقی در این برنامه‌ها به چه صورت باید باشد؟ چقدر نیاز به سختگیری است؟ روندی که در پیش گرفته شده درست است؟ و اینکه چنین برنامه‌هایی چه فواید و ضررهایی می‌توانند برای فضای موسیقی کشور داشته باشند؟ پاسخ‌های  حسین علیشاپور ـ خواننده آواز ایرانی ـ در این رابطه خواندنی است.

علیشاپورگفت: برنامه‌های استعدادیابی چون «عصر جدید» ماهیت استعدادیابی دارند و لازم نیست کسانی که در رقابت‌های موسیقایی این برنامه‌ها شرکت می‌کنند، تحصیلات موسیقی یا مهارت‌های آکادمیک داشته باشند. در این برنامه‌ها، عمدتا جوانان شرکت می‌کنند تا بتوانند با کسب موفقیت‌های احتمالی راهی به بازار موسیقی پیدا کنند.

این هنرمند ادامه داد: بالاخره در کشور ما بسترهای حضور و بروز، بسیار محدود و معدود است و از سویی هم تب و تاب خوانندگی بسیار بالاست. از طرفی شرایط، منطقی‌ و عادی نیست و خب بدیهی‌ است در چنین شرایطی همه نوع اتفاقی امکان رخ دادن داشته باشد؛ مثلا این امکان هم وجود دارد که برنامه «عصر جدید» یا هر برنامه‌ دیگری در تلویزیون یا شبکه‌ نمایش خانگی، کسی را به عنوان خواننده‌ برگزیده به اجتماع معرفی کند که بعدها او با سواد ناکافی و کارِ ناقص، الگوی موسیقایی بسیاری از جوانان مملکت هم شود!

علیشاپور در ادامه با بیان اینکه از شرایط کنونی ایرانی انتظار برنامه‌ دیگری با کیفیت بالاتر را نمی‌توان داشت، بیان کرد: به هرحال ضمن خسته نباشید به دست اندرکاران برنامه‌ «عصر جدید»، بی‌آن‌که قصد زیر سوال بردن زحماتشان را داشته باشم، باید عرض کنم که همه چیزمان باید به همه چیز بیاید. زمانی که وضعیت اجتماعی ـ فرهنگیِ موسیقی و شرایط تحصیل آکادمیک آن را و کلا اوضاع اجتماعی ـ اقتصادی ایران را به شکل کنونی داریم، قاعدتا نمی‌شود یک برنامه استاندارد جهانی را از یک شوی تلویزیونی ایرانی انتظار داشت و همین که این برنامه با زحمت و سختی ساخته می‌شود و جوانان می‌آیند و در آن می‌خوانند، خودش غنیمت است.

مرزهای شوخی با آثار بزرگان موسیقی

علیشاپور در پاسخ  به این پرسش که آیا در برنامه‌های کمدی مانند «جوکر» شاهد شوخی با آثار بزرگان موسیقی هستیم یا اینکه حد و مرزی برای شوخی با بزرگان فرهنگ و هنر و آثار آنها وجود ندارد؟ اظهار کرد: شوخی فی‌نفسه نمی‌تواند کاری بد یا ناشایست به حساب بیاید. نحوه‌ انجام شوخی و این که اصلا این شوخی با چه هدفی انجام می‌شود مهم است. اگر شوخی، رنگ تمسخر یا لودگی به خودش بگیرد، خب نه تنها با آثار موسیقی و شخصیت‌های موسیقی، بلکه انجامش با هیچ چیز و هیچ‌کس پسندیده نیست. بسیاری از هنرمندان چنین چیزی را می‌دانند و درک می‌کنند و البته تعدادی هم هستند که متوجه این ظرایف نیستند و بالاخره در اوقات مقتضی از سوی جامعه‌ی هنری مورد اعتراض هم واقع شده‌اند.

او ادامه داد: معتقدم که آداب‌دانی هر کسی به نحوه‌ تربیت و میزان فرهنگ او برمی‌گردد و کسی که ادب و آداب را بشناسد شوخی می‌کند و مراقب هدف شوخی هم هست که خرابش نکند. شوخی، به توهین و سخره که برسد دیگر کار خراب است و بالاخره مصادیق سُخره هم مشخص است و اکثر مردم متوجه این مساله هستند.

ناگفته های برنده جوکر درباره دستمزد چهره ها | جزئیات تازه از پشت صحنه این برنامه | فکرش را هم نمی کردم برنده شوم

کد خبر 672199 برچسب‌ها موسیقی ایرانی تلویزیون مجری بازیگران سینما و تلویزیون ایران موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا عصر جدید - تلویزیون تلویزیون - صدا و سیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موسیقی ایرانی تلویزیون مجری بازیگران سینما و تلویزیون ایران عصر جدید تلویزیون تلویزیون صدا و سیما برنامه ها عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادری جهرمی: دولت در حوزه تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد

سخنگوی دولت گفت: در حوزه تسهیلات تکلیفی نگاه دولت روشن است و با کسی شوخی ندارد. اگر بانک‌ها برنامه اصلاحی را رعایت نکنند تصمیم گیری لازم اتخاذ می‌شود.

به گزارش مشرق، علی بهادری جهرمی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت در گفت‌وگو با خبرنگاران به افزایش حجم صادرات و واردات نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: تراز تجاری فروردین نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است و حتی تراز تجاری هم مثبت شده است و امیدواریم با منابع ارزی، امسال را به خوبی پیش ببریم.

بانک ها برنامه اصلاحی را رعایت نکنند تصمیمات لازم اتخاذ می شود

سخنگوی دولت درباره برنامه‌های دولت برای تسهیل روند ازدواج گفت: در حوزه تسهیلات تکلیفی نگاه دولت روشن است و با کسی شوخی ندارد. یعنی هم در جلسات شورای عالی مسکن و هم عملکرد سازمان مالیاتی در حوزه ای که قانون ضمانت اجرایی را برای عدم پرداخت تسهیلات مسکن پیش بینی کرده و هم در اصلاح ترازنامه بانک ها نگاهش روشن است. بنابراین اگر بانک ها برنامه اصلاحی را رعایت نکنند تصمیمات لازم اتخاذ می شود و امیدواریم امسال با جدیت تسهیلات تکلیفی را بهتر پرداخت کنیم.

نتیجه مدیریت اقتصادیِ سیاسیون رشد ۴۲ درصدی نقدینگی بود

بهادری جهرمی در بخش دیگری گفت: در دوره‌ای مشق اقتصادی ما به دست نگاه‌ها و چهره‌های سیاسی بود که با توجه به سوابق سیاسی‌شان برای کشور تصمیمات اقتصادی می‌گرفتند و نتیجه عملکردشان روشن بود. نتیجه عملکرد آنها نرخ رشد ۴۲ درصدی نقدینگی که در ابتدای دولت سیزدهم تحویل شد.

وی افزود: وقتی همان چهره‌های سیاسی می‌بینند مدیریت اقتصادی دولت سیزدهم موفق شده و توانسته نرخ رشد نقدینگی ۴۲ درصدی را به ۲۳ درصد کاهش دهد، طبیعی است آن چهره‌های سیاسی برای اینکه عملکردشان با عملکرد مدیران اقتصادی روز مقایسه نشود دست به فضا سازی در رسانه بزنند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: نگاه دولت در مسائل اقتصادی، اقتصادی است و مشابه آن عزیزان سیاسی نیست . آن چهره های سیاسی برای اینکه بهتر دیده شوند راه های دیگری وجود دارد. امیدورایم با نگاه اقتصادی مشکلات به ارث رسیده نظیر تورم‌های های بالا ،رکود اقتصادی بالا، نرخ رشد نقدینگی بالا و نرخ بیکاری بالا که الحمدالله همه در مسیر درمان قرار گرفته با سرعت بیشتری درمان کنیم.

دیگر خبرها

  • تحلیل و پخش موسیقی ایرانی رویکرد برنامه «نیستان»
  • دولت در خصوص تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد | بانک هایی که برنامه اصلاحی را رعایت نکنند...
  • بهادری جهرمی: دولت در حوزه تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد
  • بهادری: دولت در حوزه تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • ببینید | روایت فرمانده سپاه از تماس دور از انتظار آمریکایی‌ها برای تعریف از شناور ایرانی!
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • آلبوم «عشق ناباور» آماده شد
  • «عشق ناباور» با رهنمودهایی از محمدرضا لطفی شنیدنی شد