Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد با بیان اینکه مردم از دانشگاه‌ها انتظار اشتغال آفرینی و اعتبار اجتماعی را دارند، گفت: متأسفانه در شرایط فعلی این نیاز مردم به طور کامل برطرف نمی‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هماهنگی با منتخبان رویداد ملی «عصر امید» که به صورت مجازی صبح امروز برگزار شد، گفت: نخستین رویداد ملی «عصر امید» همزمان با چهلمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی از ۸ تا ۱۱ خردادماه سالی جاری در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود که شرکت در این رویداد، فرصت بی نظیری برای ایده پردازان و صاحبان کسب و کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی توانمند و دارای زیرساخت‌های علمی است، اظهار داشت: توسعه و گستردگی جغرافیایی دانشگاه آزاد اسلامی از امتیازات منحصر به فرد آن است. توان و پتانسیل علمی و صنعتی واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی حیرت انگیز است و باید همه به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در جریان توانمندی‌های این دانشگاه قرار گیرند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه نزدیک به ۲۰ هزار شرکت پتانسیل حضور در رویداد ملی عصر امید را داشتند، افزود: از این تعداد ۸۵۰۰ شرکت به کمیته مرکزی معرفی شدند که از میان آن‌ها برگزیده‌ها انتخاب و در رویداد عصر امید حضور خواهند داشت. نقطه ویژه زیست بوم فناوری، بسترسازی بهم رسانی برای شرکت هاست. تمام اتفاقات نوآورانه در دورهمی‌های فناورانه روی داده است. یکی از اتفاقات مهم در رویداد ملی عصر امید، حضور هزار شرکت برگزیده در ۱۰ حوزه متنوع است که این موضوع می‌تواند هم افزایی نوآورانه و فناورانه برای تولیدات جدید ایجاد کند.

وی با تأکید بر اینکه تاکنون شاهد برگزاری چنین رویدادی با این ابعاد و گستردگی در سطح کشور نبودیم، گفت: باید از این فرصت پیش آمده به نحو شایسته‌ای بهره ببریم. دانشگاه آزاد اسلامی دارای بهترین آزمایشگاهها، کارگاه‌ها و زیرساخت‌ها است. رؤسای استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی موظف هستند بعد از پایان رویداد عصر امید، حداقل یک تفاهم نامه همکاری منعقد کرده باشند.

دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها و استارت آپ‌های دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل گستردگی قومی، محلی و اقلیمی بر پایه نیاز‌های واقعی جامعه ایجاد شده و منطبق با شرایط، زیست بوم مناطق و دارای زیست فناوری واقعی هستند که این موضوع زمینه ساز جذب سرمایه گذاری می‌شود.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، ایده‌های ناب و نیروی انسانی توانمند را بزرگترین منابع شرکت‌ها دانست و افزود: فرصت طلایی برای جذب استارت اپ‌ها در رویداد ملی عصر امید مهیا شده است. بیش از ۲۰ صندوق، پارک‌های علم و فناوری و رسانه‌ها در این نمایشگاه حضور دارند تا این به همرسانی به شکل ویژه‌ای انجام شود. صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان تفاهم نامه فرصت سرمایه گذاری امضا کرده و شرکت‌ها و استارتاپ‌ها باید از این فرصت بی نظیر استفاده کنند.

وی اظهار کرد: دانشگاه‌ها برای ادامه حیات مجبور به تغییر نسل هستند و باید به دانشگاه کارآفرین تبدیل شوند که دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه پیشرو است.

دهقانی فیروزآبادی با تأکید بر اینکه رویداد ملی عصر امید حرکت دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی است، گفت: در ۶ ماه گذشته تقریباً ۶۰۰ رویداد در واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور برگزار شده است. عملکرد مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در رویداد ملی عصر امید ملاک ارزیابی آنان قرار می‌گیرد. دانشگاه آزاد اسلامی راهی جز تبدیل به دانشگاهی کارآفرین ندارد.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از تفاهم نامه با صداوسیما برای حضور شرکت‌های این دانشگاه در برنامه «همکار» خبر داد و افزود: در برنامه ۱۰۰ قسمتی همکار، ۴۰۰ شرکت حضور دارند که با صداو سیما توافق کردیم ۳۰۰ شرکت از دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شوند. بعد از اتمام این برنامه، ۱۰۰ شرکت منتخب و برگزیده، در حضور مقامات عالی رتبه نظام به ارائه ایده‌های خود می‌پردازند.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مردم از دانشگاه‌ها انتظار اشتغال آفرینی و اعتبار اجتماعی را دارند، گفت: متأسفانه در شرایط فعلی این نیاز مردم به طور کامل برطرف نمی‌شود. دانشگاه آزاد اسلامی باید برای عموم مردم تبیین کند که این دانشگاه به دنبال ایجاد کسب و کار و کارآفرینی برای فرزندان آنان است. دانشگاه‌ها باید بازار کسب و کار‌ها شوند و برند دانشگاه آزاد اسلامی نیز باید بازسازی شود. رؤسای استانها، واحد‌های دانشگاهی و معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری رساندن پیام تغییر ریل دانشگاه به جامعه است.

دهقانی فیروزآبادی تأکید کرد: رویداد ملی عصر امید، تنها برنامه معاونت تحقیقات، فناوری ونوآوری نیست، بلکه برنامه کل دانشگاه آزاد اسلامی است و باید همه در این برنامه مشارکت کنند. چهلمین سالگرد دانشگاه آزاد اسلامی، نقطه عطف تغییر پارادایم دانشگاه در عصر امید خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دهقانی فیروزآبادی دانشگاه آزاد معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات دانشگاه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۳۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کار رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با حضور ۳۰ واحد تولیدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا،‌ نخستین نمایشگاه رویداد صدرا با حضور داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مدیران، مسئولان، صاحبان صنایع و با شرکت بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی خرم‌آباد در مراسمی گشایش یافت.

داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با اشاره به سند تحول و تعالی دانشگاه که بر اساس سه محور کاربردی، ۱۰ بسته کاری و بیش از ۶۰۰ راهکنش تنظیم شده، اظهار کرد: همه اقداماتی که در این دانشگاه اتفاق می‌افتد مبتنی بر سند تحول و تعالی دانشگاه است؛ چراکه اگر این سند تحول و نگاه مدبرانه رئیس دانشگاه، هیئت رئیسه و همه اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی نبود و سیر نزولی تعداد دانشجویان در این دانشگاه ادامه می‌یافت، دانشگاه نمی‌توانست نقش تأثیرگذار خود را در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایفا کند.

وی افزود: یکی از بسته‌های کاری که در ذیل سند تحول و تعالی تعریف شده بحث اشتغال دانشجویان بوده؛ بنابراین تلاش شده که محیط را به‌گونه‌ای فراهم کنیم که دانشجو بتواند در حین تحصیل دروس خود را به‌صورت عملی با حضور در محیط واقعی کار فراگیرد در همین راستا طرح صدرا در حال اجراست.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: طرح صدرا سه ضلع دانشگاه، دانشجو و صنعت دارد که با اجرای آن صنعت از یک نیروی جوان پا به کار و دانش علمی و فنی دانشگاه بهره می‌برد از طرف دیگر دانشجو در کنار دروس تئوری و نظری خود مهارت لازم را برای ورود به بازار کار فرامی‌گیرد و دانشگاه نیز به مسئولیت اجتماعی خود درباره رفع مشکل اشتغال جوانان عمل می‌کند.

مأموریت‌های دانشگاه متناسب با شرایط و زمان تنظیم می‌شود

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز گفت: دانشگاه مأموریت‌های خود را متناسب با شرایط و زمان تنظیم می‌کند و امروز نیز دانشگاه مأموریت خود را حل مسئله در سطح جامعه تعریف کرده است.

محمدرضا جابرانصاری ادامه داد: دانشگاه امروز نگاه مسئولانه‌ای نسبت به جامعه دارد و برخلاف گذشته که مأموریت خود را کارآموزشی می‌دانست و در نهایت افرادی را فارغ‌التحصیل کند خود را در قبال آنچه در جامعه اتفاق می‌افتد مسئول می‌داند. در برنامه تحولی که در سال‌های اخیر در سند تحول و تعالی دانشگاه تعریف شده اعتقاد بر آن بوده که اگر دانشگاه نتواند به حل مسائل جامعه کمک کند رسالت خود را به‌درستی انجام نداده؛‌ بنابراین با اجرای طرح‌هایی مانند پویش و صدرا به دنبال پر کردن شکاف‌های بین جامعه، دانشگاه و صنعت است.

وی بیان کرد: از سویی سازمان‌ها، شرکت‌ها و صنایع به شدت به دنبال نیروی متخصص می‌گردند و بعضاً در خیل فارغ‌التحصیلان نمی‌توانند گزینه‌های مناسب خود را پیدا کنند از دیگر سو شاهد آمار بالای بیکاری در قشر تحصیل‌کرده هستیم که این نشان می‌دهد جایی از کار اشکال دارد. به همین دلیل دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح پویش به دنبال آن است که شرایطی مهیا کند و دانشجویان علاوه بر بحث‌های علمی و نظری که در کلاس‌ها می‌آموزند با حضور در محیط واقعی و عملی کار نیز مهارت لازم را برای ورود به عرصه کار پیدا کنند که نتیجه آن تربیت نیروی باکیفیت و ماهر برای ورود به صنعت و عرصه جامعه خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا شرایط کار میدانی را برای دانشجویان مهیا می‌کند
  • رویداد صدرا اتفاق تحسین‌برانگیز دانشگاه آزاد است
  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • آغاز کار رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با حضور ۳۰ واحد تولیدی
  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • اساتید دانشگاه در امید آفرینی برای جامعه نقش آفرینی کنند
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم